Υπηρεσίες & Λύσεις Διαδικτύου
Σήμερα όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, ακόμα και αυτοί που εξακολουθούν να αγοράζουν παραδοσιακά ξεκινούν την αναζήτηση τους από το internet. Οι νέες τάσεις στην συμπεριφορά του καταναλωτή επιβάλουν την απευθείας online σύνδεση του με την επιχείρηση. Η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου και η ηλεκτρονική προβολή της επιχείρησης και των δραστηριοτήτων της μέσα από αυτόν, μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από ποτέ στην αύξηση των πωλήσεων και την αναγνωρησιμότητα της πέρα από τα γεωγραφικά όρια στα οποία δραστηριοποιήται.

Στην InTek παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις διαδικτύου που βοηθούν την επιχείρηση να αναπτύξει την ηλεκτρονική της δραστηριότητα, να κάνει αισθητή την παρουσία της στην αγορά, να ενισχύσει την σχέση της με τον πελάτη και να πετύχει σημαντικά αποτελέσματα στο τομέα του e-Business & e-Commerce.


Δείτε περισσότερες εφαρμογές & υπηρεσίες διαδικτύου
Το IBM Smart Cloud for Social Business προσφέρει Online εργαλεία συνεργασίας και επιχειρηματικές λύσεις δικτύωσηςσε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες διαδικτυακού marketing παρέχουν όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται για την αξιοποίηση των νέων ευκαιριών που δημιουργούν οι σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις.